[MEGA/MediaFire] Gintama 10/201 [720p - 480p / H264][FLAC][Sub CAT-ESP]Els Amanto, alienígenes de l'espai exterior, van envair la Terra i conquistar l'antic Japó feudal. Com a resultat, es va establir la prohibició de les espases, i els samurais del Japó han pràcticament desaparegut com a conseqüència.

Tot i així hi ha un home, en Gintoki Sakata, que encara té l'esperit d'un samurai, tot i que pel seu amor pels dolços i el seu treball a la Yorozuya (Treballs de tot tipus a canvi de diners), ningú ho diria. Acompanyant-lo en totes les seves aventures hi són el Shinpachi Shimura, un noi amb ulleres i un fort cor, i la Kagura amb el seu para-sol i un estómac que pareix no tenir fons, també en Sadaharu, el seu gos gegant. És clar, els treballs que fan els de la Yorozuya no són sempre fàcils, molts cops acaben envolts amb la policia, rebels, assassins... Portant a situacions poc afortunades i molt còmiques.

Una obra mestra de l'humor que mescla ciència ficció amb el Japó feudal.

 Els subs en castellà són del fansub HikkiNeet ja que m'agraden més que els de Crunchyroll. I a més tenen cartells traduits, etc... I els subs en català són una traducció meva d'aquests subs, amb algun afegit, com l'explicació/significat del Seppuku o la Yorozuya.

Característiques episodis 1-3

Bé, aquests episodis seran diferents de la resta de la sèrie, els faré en DVDRip, (els altres amb BDrip), i és perquè els BD d'aquests episodis tenen diferents errors, que no es podien solucionar, i, tot i que es veien un poc millor que els DVD, vaig pensar que millor sense els errors visuals que presentaven, a partir de l'episodi 4 no he notat cap error, així que usaré un BDrip que ja tinc.

Pes episodi 1-2: 784MB
Pes episodi 3: 431MB
Resolució: 480p 4:3
Contenidor: MKV
FPS: 23,976
Format: H264 a 16CRF i 8 bits
Audio: FLAC Japonès
Idioma Subs: Castellà (HikkiNeet), Català (SnF - Lyswh)
Format Subs: ASS

Característiques generals:

Pes: 466-780MB
Resolució: 720p 4:3
Contenidor: MKV
FPS: 23,976
Format: H264 a 17CRF i 8 bits
Audio: FLAC
Idioma Subs: Castellà (HikkiNeet), Català (SnF - Lyswh)
Format Subs: ASS
[MEGA] Descàrrega episodis 10/201: (Sense Pass, fa falta JDownloader i sense Adblock)
http://safelinking.net/ngRXwjP

[MediaFire] Descàrrega episodis 10/201: (Pass: Lyswh)
http://www.mediafire.com/?5dn5jdzdst5xz

 Necessiteu el Jdownloader2 per descàrregar els episodis des de safelinking!

- ACTUALITZO ABANS A ANIMELLIURE / TAMBÉ HI HA MÉS INFORMACIÓ! 
http://forum.animelliure.net/viewtopic.php?f=11&t=21182 

Comentaris

Entrades populars