Benvinguts!

Sorachi <3
Hola! No presentare el fansub en aquesta entrada ja que he posat més o menys el que havia de posar a la pàgina "El fansub", aquesta entrada és més per donar-vos la benvinguda, i per que enganyar, per tindre una entrada per anar veient com queda el blog ^^"

El primer que pujare serà un projecte molt gran, la pel·lícula de Gintama, Shinyaku Benizakura-hen, estic actualment amb el procés dels subtitols en català, (també en portara en castellà corregits i editats per mi).
Què tindrà d'especial? 

Doncs que a part de pujar versions ripejades per mi, en H264 1080p/720p i H265 1080p/720p, pujaré el BDMV és a dir, el Blu Ray de la pel·lícula editat per mi, i amb menús editats per poder seleccionar els subtítols en castellà i català, el menú l'he fet en castellà, ja que m'agradaria fer la release a més llocs clar, i prefereixo deixar-lo com a idioma del menú ^^".

Tot i que ja ho faré quan ho publique, l'edició del Blu Ray hauria estat impossible sense l'ajuda constant d'en Fabrebatalla, que segur que el coneixeu tots d'Animelliure ^^". També menciono a l'Elektronik, que hem revisara els subs i m'ha ajudat a decidir que fer amb algunes coses :) .


Gràcies Fabre, i gràcies a tots els que seguiu aquest projecte a partir d'avui!

Benvinguts a Shinsengumi no Fansub!



Comentaris

Entrades populars