[MEGA] Gekijouban Gintama: Shinyaku Benizakura-hen [BDMV][RIP][1080p-720p H264/H265 8Bits/10Bits AC3/FLAC][SUB CAT/CAST]

Gintama:


Els Amanto, alienígenes de l'espai exterior, van envair la Terra i conquistar l'antic Japó feudal. Com a resultat, es va establir la prohibició de les espases, i els samurais del Japó han pràcticament desaparegut com a conseqüència.

Tot i així hi ha un home, en Gintoki Sakata, que encara té l'esperit d'un samurai, tot i que pel seu amor pels dolços i el seu treball a la Yorozuya (Treballs de tot tipus a canvi de diners), ningú ho diria. Acompanyant-lo en totes les seves aventures hi són el Shinpachi Shimura, un noi amb ulleres i un fort cor, i la Kagura amb el seu para-sol i un estómac que pareix no tenir fons, també en Sadaharu, el seu gos gegant. És clar, els treballs que fan els de la Yorozuya no són sempre fàcils, molts cops acaben envolts amb la policia, rebels, assassins... Portant a situacions poc afortunades i molt còmiques.

Una obra mestra de l'humor que mescla ciència ficció amb el Japó feudal.


Sinopsi de la pel·lícula:


La Yorozuya d'en Gintoki i els seus amics (o millor dit, els empleats sota grans violacions laborals), en Shinpachi i la Kagura, viuen a la futurista i infestada d'aliens Edo. Accepten qualsevol treball que els hi ofereixen intentant no involucrar-se en coses massa perilloses. Però quan en Katsura, líder de la facció Joui rebel dels Amanto (alienígenes), i amic de la infància d'en Gintoki, desapareix després de ser atacat per un assassí desconegut, en Shinpachi i la Kagura comencen una investigació per esbrinar que ha passat. Mentrestant, en Gintoki troba una feina aparentment no relacionada, un ferrer anomenat Tetsuya li demana ajuda a en Gintoki per recuperar una estranya i poderosa espasa anomenada Benizakura, que havia estat recentment robada.

Les dues investigacions s'acaben creuant, i la Yorozuya acaba envolta en mig d'una conspiració contra el govern envoltada per la "màgia" de l'espasa Benizakura. Tot això acaba amb un enfrontament a gran escala amb vells aliats i enemics en la primera saga important i seriosa de Gintama.


Versions:


He fet 4 versions, una és el BDMV, és a dir el Blu Ray Original amb els menús modificats!!! Serà l'última versió que pujaré, ja que és la que més pesa i encara he d'acabar 4 cosetes, però bé, valdrà molt la pena, rondarà les 35GB.

La segona versió és amb la que publico el post, 1080p, H264, 8 bits, AC3 5.1... És la versió que més pesa a part del BDMV, però també la que és compatible amb més dispositius, a part de la mateixa però 720p.

La tercera versió és el mateix que la segona, però 720p.

L'última versió és 1080p, H265, 10 bits i FLAC 5.1, és menys compatible amb TV's etc. Pels formats que usa, però és una gran opció, posaré imatges comparatives.

Totes les versions tenen només veus en Japonès, i totes tenen tant subtítols en Català com en Castellà, fets i editats per mi.





Característiques generals:


Duració: 1 h 35 m 18 s
Generes:  Acció, Sci-Fi, Comèdia, Història, Parodia, Samurai
Demografia:  Shonen
Contenidor:  MKV
FPS: 23,976
Audio:  Japonès VO
Subtituls:  Català (Lyswh), Castellà (Lyswh)
RAW: Lyswh

 

Imatges amb contingut de la pel·lícula per veure els subtítols:







VERSIÓ - BDMV

 

 Pròximament 

 

VERSIÓ - BDRIP [H264 8 BITS - AC3 5.1][1080p]



Comparació amb el Blu Ray:


Característiques:


Tamany: 6,48GB
Format de vídeo: h264 8 bits
Format d'àudio: AC3 5.1
Resolució: 1080p


Mediainfo:



VERSIÓ - BDRIP [H264 8 BITS - AC3 5.1][720p]

 

 

Comparació amb el Blu Ray:
 

http://screenshotcomparison.com/comparison/210516

http://screenshotcomparison.com/comparison/210517 

http://screenshotcomparison.com/comparison/210521

http://screenshotcomparison.com/comparison/210520
 

Característiques:

Tamany: 3,47GB
Format de vídeo: h264 8 bits
Format d'àudio: AC3 5.1
Resolució: 720p

Link: https://safelinking.net/BId6tSg

Mediainfo:


VERSIÓ - BDRIP [H265 10 BITS - FLAC 5.1][1080p]

 

 Pròximament

 

Agraïments:


Aquesta release no hagués estat possible sense l'ajuda que m'han proporcionat constantment, moltes gràcies a en @fabrebatalla18 i a l' @intervencion en Fabre m'ha ajudat amb tot el tema del Blu Ray i els menus, sense ell seria impossible, i l'intervencion m'ha ajudat també molt (igual que en Fabre) amb les RAWS.

Un agraiment especial a l'@Elektronik , que m'ha motivat a continuar i es va mirar la pel·lícula en castellà per dir-me que tal estava, i també em va ajudar a l'hora de seleccionar unes paraules o unes frases o altres.

Per descarregar és necessari el JDOWNLOADER o el MIPONY, ja que els enllaços es carreguen directament allí.

 

 CONTRASENYA PER DESCOMPRIMIR: lyswhshinsengumifansub

Comentaris

Entrades populars